26 Mayıs 2013 Pazar

Teoman - İzmir Arena

teoman


     Saat 21:20'de sahneye çıktı Teoman. Yine çok karizmatik, yine çok cool. Her konserinde olduğu gibi direk şarkılarını söyledi. Şarkı arasında "Merhaba, hoşgeldiniz" dedi. Sahnede konuşmayı pek sevmiyor Teoman. Zaten işi de konuşmak değil, şarkı söylemek :) Ama seyirci biraz sohbet bekliyor sanırım. Kumaş pantolon, ceket ve tişört giymişti ve şarkılarını tek el cepte söyledi :) Adam gerçekten ağır, ve son derece oturmuş bir karizması var. Konser sonunda "Artık bitirelim, gidip ayran içmek istiyoruz, siz de gidin ayran için" diyerek güzel bir gönderme de yaptı.Yani kısaca Teoman, Teomandı. Yine muhteşemdi. Ama....
      Gelelim amasına, İzmir Arena'ya. Arena'nın konumu muhteşem, denize sıfır, müthiş İzmir manzarası var. Ancak, ben konserde Teoman'ı duyamadım. Teoman'ın müziklerine eşlik eden izleyicilerin seslerini dinledim. Kabinler mi yetersizdi, benim etrafımdakiler mi çok bağırıyorlardı bilmiyorum ama sanırım böyle olmaması gerekiyordu. Tıka basa bir kalabalık vardı, öyle ki nasıl şekil aldıysan öyle durman gerekti bir buçuk saat. Kıpırdayamazsın bile. Eğimli bir platformu olmadığı için benim gibi kısa boylular önündekinin ensesini, sırtını izledi. Benim yerim iyiydi ama :) Konser sonunda 20 saniye süresince konfeti püskürtüldü. Denizin dibinde olan bir mekanda bunu yapmak tam bir dangalaklıktı. Nitekim konser sonrası denize baktığımda gördüğüm manzara tam da tahmin ettiğim gibiydi. Denizin üstü o minik kağıtlarla kaplanmıştı. İğrençti. Topu topu 20 sn.süren bir görsellik için bu değer mi? Gelelim çıkışa. Çıkış yolu eziyetti. Minik penguen adımlarıyla yürüdüğümüz bir 200 metre sonunda arabamıza ulaştık ki, Arena da konsere gideceklere kesin ve kati önerim arabanızla gitmeyin. Binin İzban'a, taksiye ama arabayı o karmaşaya sokmayın. Arabada 1 saate yakın oturduk ve trafiğin biraz azalmasını bekledik. 1 saat sonra çıktığımızda bile milim milim ilerleyebildik. Yani, kısaca Arena konforlu bir konser mekanı değil bence. Manzarasına diyecek yok, müthişti. Ancak manzara izleyemeye gelmediyseniz çokça sıkıntı yaşabileceğiniz bir mekan.
      Bu arada izleyici profili şöyleydi. Yaş aralığı 15-25 arasıydı. Yaş ortalamasının bu kadar genç olmasını Vodafone Freezone tarafından düzenlenmesine de bağlayabiliriz büyük olasılıkla. Çünkü Freezone 25 yaş altı bir tarife ve 45 lira vermek istemiyorsan bu tarifeye geçip bedava bilet alabiliyorsun. Konser öncesinde bile içmiş, sızmış ergenler vardı yollarda :) Kızlarımız hepsi birbirinden güzeldi ve 10 kızdan 7'sinde şort vardı. Bu yazın modası kesinlikle kot şortmuş onu da görmüş olduk :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...