29 Mart 2014 Cumartesi

Hastane günlüğü

Dün gece saat 22 civarı babam aradı ve sonda çıktığından beri idrarını damla damla yaptığını, sızlama ve yanma olduğunu söyledi. Dün gece kasıklarındaki yanmadan uyuyamamış. Ablamın tanıdığı bir doktora sorduk durumu. Hemen hastaneye götürmemiz gerektiğini, idrarın kana karışma riski olabileceğini, büyük olasılıklı idrar çıkışında bir tıkanıklık olduğunu söyledi. 

Babam Urla'da biliyorsunuz. Gece 10'da çıktık, babamı Urla'dan hastaneye getirdik İzmir'e. Hastanede tekrar sonda taktılar. 1 litre su içirdik babama. Ama yok, idrar çıkmıyor. İyice endişelenmeye başladık. Sonra sondayı değiştirdiler. Vee, idrar sonunda boşaldı. Bir çişi gördüğümde bu kadar sevineceğimi düşünemezdim. 2 gün daha sondayla kalsın dediler. Pazartesi günü ameliyat eden doktorla görüşmemizi söylediler. Kan tahlili sonuçları da gayet iyiydi. Babam sondanın tekrar takılmış olmasına baya sıkıldıysa da yapacak bir şey yok. Neden böyle oluyor yaa. Neden yolunda gitmiyor, hep bir sorun çıkıyor? Doktorlar, ameliyat yerinde ödem oluşup, idrar yoluna baskı yapabileceğini söylediler. Çıkış yaptığımızda saat 03:00 civarıydı. Babam tabi ki evine dönmek istedi. Zaten Pazar günü oyunu orada kullanması gerekli. Yine çıktık yola, tekrar Urla, tekrar İzmir derken saat 05:00 civarı yatağa girdim. Çok yorgunum, kendimi kötü hissediyorum. Endişeliyim.


6 yorum :

  1. Geçmiş aolsun,inşallah iyileşir sağlığına kavuşur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, umarım en kısa zamanda iyileşir, gerçekten yıpratıcı bir süreç.

      Sil
  2. Kitapsız Kediiiiiii, endişe yok lütfeeeen, her şey çok güzel olacak eminim, sadece biraz daha sabır gerekiyor galiba...
    Lütfen sıkma canını...dualarım sizinle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Burcu, evet sabır gerekiyor. Sabrını geliştirmek istiyorsan hastanelere ya da devlet dairelerine gitmen lazım zaten :)

      Sil
  3. Sana sabır dilemekten ve dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.. :/ Umarım şimdi ben bunları okurken çok daha iyi olmuştur babacığın, rahatlamıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babacım, şimdilik iyi. Pataloji sonucu nasıl bir şeyse hala çıkmadı, onu bekliyoruz Ceren. O da iyi çıktı mı, o zaman rahat bir ohh diyeceğiz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...