2 Ocak 2015 Cuma

Başlık yok

Dört günlük tatilin 2.gününü de bitirdik. Hava buz gibi, dün sabah kahvaltıya Kaynaklar'a gitmek dışında evden çıkmadık. İzmir'in kısa süren ama feci ısıran soğuklarının zamanı. Klimalı odadan dışarı adımımı atmak istemiyorum. 3-4 hafta süren soğuklar için doğalgaz bağlatmayı da gerekli görmediğimizden evin içinde farklı iklimler oluşuyor işte böyle. En çok imrendiğim şey ise musluktan akan sıcak su :( Mutfakta iş yapmak, tuvalete girmek, eli yüzü yıkamak şok etkisi yaratıyor bünyede. 

Dün bloglar arasında gezindim. Birkaç blog daha ekledim listeme. Okuma listem çok fakir ve ben blog okumak istiyorum. Gittikçe daha az yazıyorsunuz millet, neden böyle yapıyorsunuz? Aslında ben de daha çok yazmak istiyorum ama olmuyor, açıyorum sayfayı ve kalıyorum öylece. 

Şu an eşim bir fincan kahve ve yanında çikolatayla girdi odaya. Ne kadar seviyorum bu adamı yaa. Yılbaşı günü bana bir de not yazmış üstelik. Çağrılarım yerine ulaşmış, seviyorum işte böyle şeyleri, acayip mutlu oluyorum böyle ufacık şeylerden. Ablam da bi dolu hediye almış bize. Ha bak aklıma gelmişken size de bir danışayım, burun estetiği yaptırmış olanınız var mı? Ablam önümüzdeki hafta sonu yaptıracak, tavsiyesi olanı can kulağıyla dinlerim. Öncesinde, sonrasında nelere dikkat edilmesi gerekir? Gerçi doktoru da gereken bilgileri verecektir ama tecrübeli olanlar varsa neler yaşadığını yazarsa sevinirim. 

Sylvia beni bekler, hoşça kalın.

8 yorum :

  1. Merhaba! Odalardaki değişen mevsimler çok yerinde bir tespit olmuş. Soğuk odada yatmak için inat eden kulakları üşümüş bir kedim var mesela ben de sıcak odamdan bir tek onu getirmek için çıkıyorum.Yine de İzmir'de soğuğu çok nadir gördüğüm için mutluyum ben donarken bile içten içe seviniyorum. Aynı kedim gibi =) Ablan için şimdiden geçmiş olsun diyeyim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba İlham Kedisi,
      Farklı bir kedin varmış :) Kedi ruhuna aykırı bir şey, soğuk sevmesi.
      Teşekkür ederim, yorumun ve geçmiş olsun dileğin için.
      Sevgiler.

      Sil
  2. Ah ahh eskiden klima ile isinmak vardi hayatimda, evet!
    Ben de deviasyon duzelttiricem ve tamponlar yuzunden nefes alamamaktan korkuyorum. Ben de ogrenmek isterim post-op konularini.
    Kadinlarkulubunde cok yazi var :))
    Oraya bakabilirsiniz.
    Gecmis olsun simdiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Jardzy, hala klimayla ısınanlar var işte :)
      Kadınlar kulübüne bakayım.
      Teşekkürler.

      Sil
  3. Bende kızımın yanına Birecik'e geldim yılbaşında. Ufoyla ısınıyoruz. Onun da zevki ayrı. Mutfakta yemek yapıp donup sıcak oda da ısınmak çok hoş. Bura da bana kaloriferli ev çok lüks geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bana pek zevkli gelmese de idare ediyoruz işte.

      Sil
  4. İzmir'den bir bloggerla tanıştığıma sevindim bende:))) Sizin evdeki odalar arası mevsim değişikliği bizde de var. Bizde soba yanıyor sadece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevindim Saadet :) Soba sıcaklığı da hiçbirine benzemez ama. Zahmeti çoktur ama soba gibi ısıtanı da yok.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...