8 Aralık 2014 Pazartesi

Durumlar...


Evdeki laptop bozuldu. Biraz daha dayanacağını umuyorduk ama olmadı, sizlere ömür. Telefondan internete girmeyi, yazı yazmayı hiç mi hiç sevmiyorum o yüzden en kısa zamanda bilgisayar almamız gerekiyor. Piyanonun üstüne al sana bir masraf daha. Gecikmeli gelen burs parası da yerini bulmuş oldu böylece. 

Eşim ikinci dersini de aldı dün. Bence çok çok iyi gidiyor, çok da azimli. Her gün saatlerce başında piyanonun. Bu iş olacak yani :)

Haftaya Antalya'dayım. Sabah 9 akşam 5 ders olacağı için pek de eğlenceli geçmeyecek yani. Eşim Üzümle evde yalnız kalacak. Evlendiğimizden beri ilk defa yalnız kalacak. Ben kaldım ama onun için bir ilk olacak. Benim gibi yalnız kalmaktan hoşlanan bir insan olmadığı için çok sıkılacağını düşünüyorum. Neyse, o da biraz yalnız kalsın bakalım :) Özlesin beni :) Evlilikte arada bir ayrı kalmak ilişkiyi tazelermiş.

Haftasonu evde hediye hazırlamakla uğraştım. Kendime sinir oldum çokça. Gerçekten beceriksizim ya, öyle böyle değil. Kırtasiyeye gittim, simli kartonlar, defterler falan aldım. Gittim bahçedeki çam ağaçlarından yapraklar kestim falan. Maksadım yılbaşı kartı hazırlamak. İnternette de gördüm nasıl yapıldığını, bir kolay bir kolay, o kadar da güzel oldu ki. Ama iş yapmaya gelince birden işler değişti. Allahım rezil ettim kartonu da, ağacı da. İğrenç oldu, sinirimden ağlayacaktım nerdeyse. Sonra yırttım yırttım attım, her yer de sim oldu, ona da ayrı sinir oldum. Vazgeçtim kart yapmaktan. Ama hayatımda bir ilki gerçekleştirdim, el işi bir şeyler yapmayı becerdim. Neyse bugün de kargoladım gitti, umarım beğenirsin Sevgili Jardzy :) Senin yaptıkların yanında çok sönük kaldı ama olsun. 

10 yorum :

  1. Ooo sim varsa, ben de varım.

    Güzel olmuştur, şimdiden beğendim. Karşılaştırma hiç, sakın. Herkes kendine özel ve kendi becerileri var.
    Bekliyorum bakalım, zıp zıp zıp!!

    Bir kedinin gözlerine bu kadar imreneceğimi bilemezdim, benim gözlerimden güzel ayol!

    Ben de bu akşam başlıyorum kart hazırlıklarıma!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sim yok :) Yırttım attım kartı, tüm simleri dağıtarak, hunharca :D

      Sil
  2. Bir şey soracağım:laptop kaç sene sonra bozuldu?
    İkincisi eşinin piyano sevdası beni çok fena gaza getiriyor.
    Üçüncüsü elişinde bazen evdeki hesap çarşıya uymaz, sen uğraşmaya devam et, yapamayınca da kendine lütfen beceriksiz filan deme. Yapışır sonra o laf üstüne. Bir dahakine daha güzelini yaparsın. Gör bak.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Laptop 5 senelikti. Markası Samsungtu.
      Öyle böyle değil, adamın hayatı piyano oldu bir anda :)
      Yemek yapıyorum özene bezene, hiçbir şeye benzemiyor, çöpe gidiyor, el işine özeniyorum, malzemeleri alıyorum, hevesle başlıyorum, beceremiyorum :( Senin gibilere çok özeniyorum yani. Son zamanlarda bir de sakarlık çıktı, gecenin bir yarısı canım kahve istedi, gittim yaptım, tüm kahveyi mutfak halısının üstüne boca ettim. Sonra 1 saat boyunca mutfak halısını sildim. Aşure vardı evde, annem yapmıştı, iki kaseye doldurdum, mutfaktan salona götürüyorum, hop düştü, hepsi halının üstünde. O kadar sinirlendim ki, ağlayacaktım. Hala beceriksiz olmadığımı düşünüyor musun :)

      Sil
    2. 5 senelikse iyi. Benimki daha beni ne kadar götürür diye ömür biçiyorum da.
      O kadar güzel bahsediyorsun ki o piyano sevdasından. Gerçekten insan imreniyor.
      Bazen olur öyle ki. Ya tarifte bir hata vardır. Ya bir püf noktası vardır senin bilmediğin. Yoksa neden olmasın. Ufak tefek sakarlıklar da olur arada bir. Ya canın sıkkındır. Ya dalgınsındır. Ya da sadece kazara olmuştur. Bak ben de geçen gün durduk yere sehpadaki fincanları devirdim, porselen fincanımın tabağı çat diye gitti. Hem de takımdı. Hem de hediye. Ama benden daha mı kıymetli? Yoo. Beceriksiz miyim? Değilim işte. Hıh.

      Sil
    3. Şu sizin portakallı kahve likörüne heves ediyorum bu aralar ama inan korkuyorum yapmaya. Çok kolay gibi görünüyor ama o da ziyan olursa döverim kendimi :) Yapayım mı sence? :)

      Sil
    4. Yap tabii. Ben yaptım. Sonucu merak ediyorum. Benim kavanozun ağzı da öyle hava almayan cinsten değil. O yüzden ben de biraz korkuyorum ya alkolü kaçarsa bir ayda filan diye ama bakalım. Yapması gerçekten kolay. Tek sıkıntı ne olabilir sana söyliyim. Kahveleri portakalın kabuğuna ittikten sonra portakalın kavanozun ağzından geçmediğini görmek. Benimki zor geçti. İttirdim. :) Haydi kitapsız kedi. Kur bir likör :)

      Sil
    5. Küçük portakallardan seçeyim o zaman ben. Huaaa, çok pis gaza geldim :) Yapacağım...

      Sil
  3. Selam. :) Keşke o el işi şeylerin resimlerini paylaşsaydınız da görseydik biz de. Ayrıca laptopla ilgili de geçmiş olsun. :) Blogunuza tesadüfen geldim. Takibe aldım. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam,
      Fotoğraf koyamazdım çünkü Jardzy'e sürprizi kalmazdı :) Bi tane daha becerebilirsem koyayım :)
      Teşekkürler, sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...