19 Şubat 2014 Çarşamba

Çok sıkıntılı iki gündü benim için. Soğukkanlı biri olduğum halde, epey panik yaşadım. Ne yapacağız, hangi doktora, hangi hastaneye gideceğiz, süreç nasıl olacak derken çok gerildim. Gerçekten çok zormuş, ne hastane biliyoruz, ne doktor, herkes birilerini söylüyor, birinin iyi dediğine biri kötü diyor, tamam şu olsun dediğimizde, ya kötü olursa diye vazgeçiyoruz. 

Ege üniversitesinde karar kıldık ve pazartesiye randevu aldık. Tam teşekküllü bir hastane olmasını istedik, sadece ameliyat değil sonrasında kemoterapi sürecine de aynı yerde devam etmesini istedik. Babam tamamen bize bıraktı seçimi. Ablamlarla orası burası derken Ege'de karar kıldık. Doktor ve hastane konusunda karara vardığımız için bugün daha sakinim. Belirsizlik ve ne yapacağını bilememek çok kötü bir durum gerçekten.

Umarım her şey iyi olur, tüm süreç olumlu gider.

9 yorum :

  1. Ben de senden gelecek haberleri bekliyordum, aklım sendeydi doğrusu...umarım bundan sonrası sorunsuz bir şekilde hallolur...en önemli kısmı geride bırakmışsınız zaten, inanıyorum ki babacığın en kısa zamanda sağlığına kavuşacak ve sende o güzel yazılarınla aramıza geri döneceksin....
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu, çok teşekkürler. İnan içimden ne yazmak geliyor, ne de okumak. Tek satır okumadım günlerdir. Biraz toparlamam lazım kendimi, biliyorum.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun, yeni gördüm ben :((( Allah acil şifalar versin inşallah... Benim de görümcem kanser hastası.. En önemlisi moral ve sevgi. Baban sizlerin sevgisi ve desteğiyle herşeyi aşacaktır.. Dua edeceğim sizler için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Kitapçı Kedisi, umarım aşacağız bunu da.

      Sil
  3. Sevgili Kitapsız Kedi, dünyada çekilmesi gereken en ağır duygu, yakınlarımızın hastalığına seyirci kalmak..Bir kaç gündür Ankaradaydım, annemi hastaneye götürdüm , her doktorun gözlerinin içine yalvarır gibi baktım...şimdi İstanbuldayım ve bu yazını okudum,dualarım sana da sevgili arkadaşım...

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Ayşe. Annene de acil şifalar dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Böyle durumlarda en güçlü ilaç moral.Sizlerin de desteğiyle zor günleri inşallah atlatır babanız.Dualarımız sizinle...Allah acil şifalar versin.

    YanıtlaSil
  6. Bak hersey iyi gidecek, Ege cok iyi bir hastane ve doktorlar ne yaptiklarini biliyorlar, hic suphen olmasin. Prostat kanseri cok olumlu sonuclar veren bir hastalik ve babacigin insallah atlatacak bu zor sureci. Emin ol, dualarim seninle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyhan, Ceren, çok teşekkürler. Evet, prostat kanseri için birkaç doktordan kanser bile saymıyoruz onu yorumları aldık, biraz olsun rahatladık. Bugün öğleden sonra gidiyoruz doktora. Hepinize desteğinden dolayı teşekkür ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...