7 Eylül 2013 Cumartesi

Keşke erkek olsaydım...


Yoruldum yaa. Kadın olmak ne kadar zor. Hep keşke erkek olsaydım der dururum. Boşa değil. Yarın bir arkadaşımızın düğününe gideceğiz. Eşimin hiçbir hazırlık yapmasına gerek yok. Düğünden yarım saat önce hazırlığı biter. Bense bugünden başladım. En başta ne giysem derdi. Kıyafetler giyilir çıkarılır. O olmaz, bu olmaz. Sonra kıl tüy mevzuları. Oranı al, buranı al. Bir sürü işkence çek. Saç problemi ayrı dert. Makyajıydı, aksesuarıydı, ayakkabısıydı, osuydu, busuydu... Öfff. Valla çok zor kadın olmak yaa. Kıllarımı yoluşturmak zorunda kaldığım her zaman acayip sinirli oluyorum. Bir insanın kendine işkence etmesi resmen. 

Hayvanlarda durum ne güzel. Onların erkekleri güzel görünmek durumundalar. Aslında insanlarda da öyle olması gerekmiyor mu? Bir yanlışlık var bu işte. Dişi seçici olduğu için erkek kendini göstermek için tüm maharetini sergiler dişiye. Hayvanlar aleminin gösterişlileri hep erkeklerdir. Ama gösterişli olsa ne yazar. Çiftleşmeden sonra çeker gider bir çok tür. Dişi tek başına kalır yine bütün sorumluluklarıyla. Doğurmak, büyütmek. Offff. Bu dünya adaletsiz. Hep erkekten yana. 

Birkaç film izlemiştim. Adını hatırlamıyorum şu an. Adamın biri bir gün kadın olarak uyanıyordu. Keşke öyle bir şey olsa. Dünyadaki tüm erkekler şöyle birkaç ay kadın, kadınlar da erkek olsa. Ne güzel olurdu. 

2 yorum :

  1. Hahahaha hakikaten.. O zaman erkekler bu kadar odun olmazlardi, biz de bu kadar herseyi kafamiza takmazdik sanirim.. Kil tuy mevzuu ayri dert.. Hos simdi erkekler de basladi bu epilasyon isine - iyi de oldu sanki :))))

    YanıtlaSil
  2. Erkeklerin odunluğu ve bizim her şeye kafamıza takmamız sanırım değişmeyecek durumlardan. Beyinlerimiz farklı evrilmiş bizim erkeklerle. Dediğin gibi onlar bizim odunsu kalmışlar :) Bizim beyin daha detaylanmış, dallanmış budaklanmış falan :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...