9 Mayıs 2015 Cumartesi

Beklenen...

Sonunda beklenen ilan verildi, söylentiler doğrulandı. 28 Haziran sınav günüm. Kendimi bu sınavdan başka hiçbir şeye odaklamamak üzere, başlangıç yapmış durumdayım. 10 gün kadar sonra da yıllık iznimin tümünü alarak evde kampa gireceğim. 

İlanda belirlenen sınav kapsamı olsun, yükselmeye verilen kadro sayısı olsun son derece memnun edici. En azından beklentilerimin üzerinde bir sayı. O nedenle şu aşamada tek amacım, bu sınavın yazılı kısmında tastamam bir 100 puan alabilmek. Sözlü kısmına elim güçlü girebilmek için bu şart. 

Kaçtım şimdilik...

13 yorum :

  1. İnanıyorum ki sınavın iyi geçecek, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Şansın bol, zihnin açık, yolun açık olsun...
    Hep çalıştığın yerlerden çıksın :)))
    Güzel haberlerini bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. hayırlısı olsunn,
    bu da geçer gider :)

    YanıtlaSil
  4. Haydin kitapsız kedi bastır! Benden sana küçük Joe tavsiyesi olacak iki tane, ukalalık olarak almazsan (konuyu ve sektörü ve hatta sınav türünü bilmememe rağmen): 1- akıllıca çalış (=stratejik) 2- sık sık (mesela her gece ve gün içinde) gözünün önüne 100 aldığını sana haber veren kağıdı/maili/listeyi canlandır. Sevgiler kocaman. Bahtın ve zihnin açık olsun.

    YanıtlaSil
  5. Başarılar diliyorum. Kendinize inancınız tam ve moraliniz yüksekse olmayacak şey değil :)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlısı olsun, bol şanslar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Tüm güzel dileklerimiz seninle ♥

    YanıtlaSil
  7. Hepinize teşekkürler, Küçük Joe, tavsiyeni çok beğendim, uygulayacağım :)

    YanıtlaSil
  8. Başarılar dilerim. Çalışkan kedi. :)

    YanıtlaSil
  9. Haydi hayırlısı, inşallah istediğin gibi olur sonuç, çok emek veriyorsun gerçekten de - burdan öyle gözüküyor yani ;) Bir de derler ki, iyi bir uyku işin sırrı 8 saat uyuyacakmışsın ve uykudan hemen önce o günün en önemli bilgilerini tekrarlayacakmışsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Cerencim, umarım karşılığını alırım. Uykudan da fedakarlık yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum.

      Sil
  10. En iyisini yapacağına eminim Kitapsız Kedi...Buralara pek uğramasam da kalbim seninle. Şu sınavı atlat da yazılarına kavuşalım tekrar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh, bir atlatsam Burcu. Çok fena daral geldi ama mecburum. Dişimi sıkmam lazım. Nasıl özledim ben de buraları, blog okumuyorum, yazmıyorum :( Aslında ders çalışmaktan başka bir şey yapmıyorum. İzin de aldım, evdeyim. Uyku, ders, yemek, uyku,ders ve yemek... Hepsi bu :( Ama şimdilik, umarım karşılığını alırım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...