21 Ekim 2014 Salı

Keyifli günler

Ayın 30'una kadar izinliyim. Hem kalan iznimi kullanmak adına, hem dinlenmek, keyif çatmak hem de ders çalışmak adına alınmış 10 günlük bir izin. Dün ufak çaplı bir plan yaptım. Daha önce çalıştığım derslerin tümünü tekrar edip, bitirmeyi planlıyorum. 

Evde olmayı seviyorum. Tatildeyim diye bütün günü uyuyarak öldürmek istemediğimden sabah 8'de kalktım ve yürüyüşe gittim. Hava artık önceki gibi sıcak değil, ama güneşli bir hava var. Baya kalabalıktı yürüyüş parkuru, spor lisesi öğrencileri koşuyorlardı. İlk defa burada sincap gördüm. 5 karga peşine düşmüştü yavrucağın, umarım kurtulmuştur ellerinden. 

Bir de yine bir kedicik buldum.  Parkurun kenarında oturmuş geleni gideni izliyordu. Durdum sevmek için, hop atladı hemen kucağıma. Ben de kenardaki banka oturup, doya doya mıncıkladım onu. Ben onu mıncıklarken o bana pati masajı yaptı :) Sonra ayrıldık. 


Eve gelirken gevrek aldım, biraz da meyve. Kahvaltımı yaptım. Şimdi biraz kitap keyfi yapıp daha sonra ders başına oturacağım. Yarın da çarşamba pazarına gitmeyi düşünüyorum. Özledim pazarda tezgah deşmeyi. Çok ucuza çok güzel şeyler bulabiliyorsunuz. Bir gün de ikeaya gidicem. Yatağımın başına okuma lambası alacağım. Eşim ikeadan nefret ettiği için muhtemelen kendim gideceğim. Yanınızda sıkılan biri olduğunda hiç keyif alınmıyor gezmekten. O yüzden yalnız gitmek benim için de en iyisi olacak. 

Hadi bakalım, herkese keyifli günler...


12 yorum :

  1. Ben gelirdim İkea'ya halbüse aynı şehirde olsaydık. Gerçi şu an aramızda 2 saat var. Hmpf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım jardzy. Bol limon, ihlamur, adaçayı ve yatak. Senin yapman gerekenler bunlar. :)

      Sil
  2. IKEAyı seven eş var mı?! Sana bir link ekliyorum Gravity'yi de izlediysen :D https://www.youtube.com/watch?v=aiBt44rrslw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım yok :) Midesi bulanıyor ikea deyince bile :D Gravity'i izlemedim, demek ki en kısa zamanda izlenecek.

      Sil
  3. Ayy işte enn sevdiğim izin tipi... Yapacak, gidecek, koşturacak bir şey yok, tatile de gitmiyorsun, havalar bal gibi, evler kediler, sokaklar, çok güzel ♥ Tadını çıkart bol bol!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kızlı Erkekli Kedili. Şimdi kahvaltımı yaptım, biraz internette takıldıktan sonra çarşamba pazarına gideceğim, benden mutlusu yok :)

      Sil
  4. Aaa benim kocam bayılır Ikea'ya! İsveç köftesi hüpletecek, ev için ıvır zıvır bakacak, sonra bi posta da kahveleri götürecek, sonra yine ıvır zıvır bakacak... Pek sever yani. Şanslıyım o zaman ben? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Seninki yeme içme kısmını daha çok seviyor gibi.

      Sil
  5. Biz de hafta sonu gittik ikeaya. Benim koca seviyor galiba :)
    Bir çanta dolusu ıvır zıvırla döndük eve, bi baktık işe yarar hiçbir şey yok, ama insan alırken hoşuna gidiyor işte :)
    En işe yarar ürünü tüy toplama rulosu ve fiyatı oldukça uygun.
    İzinli olmak çok güzel, keşke izinle hiç bitmese :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O rulolar var yaa, bizim evin en önemli demirbaşı. Onlar olmasa halimiz çok fena olurdu :)

      Sil
  6. Ama biz bayılıyoruz Ikea'ya =)) o da bizi seviyor bence.. her kart ödemesinde taksit sözümüz var, hiç bitmeyen bir ilişkimiz var =)) kahretsin!
    Aaa bu arada şubeyi bizim eve açacaklarmış, önceki hafta mail attılar.. Bir reyon kalmış, tamamlarsak Ikea kadar ürün çeşitliliğimiz ve stoğumuz varmış..
    Özledim sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakma eşimin sevmediğine, bizim evde de durum aynı :)
      Asıl biz seni özledik yaa, dön artık bu diyarlara.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...