20 Aralık 2016 Salı

Dövme Yaptırıyorummmm


Sonunda yaptırıyorum. Bu Cumartesi için randevu aldım. Sırtıma bir ağaç motifi yaptırıyorum. Çok, çok ama çok heyecanlıyım. Çok uzun yıllardır düşündüğüm, istediğim bir şey bu. Senelerdir dövme modelleri bakmaktan fenalık gelmişti. 

Bir pürüz var, o da eşim. Her ne kadar ailesine bağlamama kızsa da, istememesinin tek sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen sene bu konuyu konuşmuş ve kapatmıştık. Yaptır demişti. Şimdi de istemiyorum diyor. 

Bu benim bedenim. Geçici hevesler yaşayacağım yaşları çoktan geçtim. Dövmeyi senelerdir istiyorum ve ben 36 yaşındayım. Neden kendi bedenimiz üzerinde, kimseye ve kendimize bir zararı olmayacak  bir şeyi yaptırmakta bile söz sahibi olamıyoruz. Neden insanlar başkalarının bedenleri üzerinde söz söyleme ve karışma hakkı görüyor kendilerinde? İnançsa, senin inancın farklı, benim inancım farklı olabilir. Ben senin inancına göre davranmak zorunda değilim, sen de benimkine göre. 

Daha önceki bir yazımda da söylemiştim. Ölmeden yapmayı en çok istediğim şeylerden biri dövme, biri de paraşütle atlamaktı. Geçen yaz paraşütle atlayacaktım güya, olmadı. Eşim, şimdi konusu ne zaman açılsa surat astığı için dövme konusundaki heyecanımı bile yaşayamıyorum. Eminim yaptırırken ve sonrasında da burnumdan getirme çalışmaları devam edecek. Yine de ben, beğeneceğini düşünüyorum. 

Burada heyecanlanayım bari biraz :D Heyoooooo, helelehübeleeeee, dövmeee yaptırıyorummmmmm. Hilililililili, olleyyy, dıpstısdıpstıt, dümtektek.... :D

10 yorum :

  1. dövmenin resmini görebilecek miyiz :)

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim. Ben de çok beğeniyorum sırta yapılan dövmeleri ama benim hayatta cesaret edemeyeceğim bir şey ;)
    Şu benim bedenim, benim inancım, benim düşüncem olayını bi oturtabilsek keşke yaa. Yabancılar o konuda daha başarılı sanırım. Biz hâlâ orta çağdayız. ..

    YanıtlaSil
  3. Eşler birbirine, anne-babalar çocuklarına... Liste çok uzun.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel!
    Görecek miyiz peki?

    YanıtlaSil
  5. Hımmm, belki belki koyabilirim foto, emin değilim ama henüz :D

    YanıtlaSil
  6. :D Ben de merak ettim. Biz eşimle dövmesiziz, ben acıdan korktuğum ve herşeyden çabuk sıkıldığım için, eşimse tasarımcı olup herşeyde bir kusur görebildiği için.. Bu arada adam haklı çünkü kilo alma verme yaşlanma güneş etkisi vs. durumlarında o dövmeler ayçiçeği oluyor ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok acıyacağını düşünmüyorum, umarım yanılmam :D Dövmeli bir yaşlı olmak istiyorum, ayçiçeğine dönse de :P

      Sil
  7. Hep böyle küçük bir şey istemişimdir. Benim için anlamlı olan bir figür. Omzuma ya da ayak bileğime. Olmadı nedense. Şimdi ise fazla yaşlı olduğumu düşünüyorum:(
    Senin adına sevindim:)Lütfen güvenli bir ortamda ve işini iyi bilen birine yaptır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen yaptırmalısın bence, dövmenin yaşı mı olur yahu. Çok güzel minimal dövmeler var.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...