12 Kasım 2014 Çarşamba

Pastırma yazı


Yazdan kalma bir gündeyiz. Kim der Kasım ayının ortalarındayız. Pastırma yazının etkisi mi bilmiyorum, moralim yerinde. Her şey yolunda gidiyor bu aralar, sağlığımız yerinde, daha ne olsun. Daha ne ister insan mutlu olabilmek için? 

Babil.com'dan ilk siparişimi verdim, dün geldi kitaplarım. Siparişlere hediye olarak gönderdikleri bez çantaları da bloglarda, instagramda falan gördükçe daha da bir çekici gelmişti açıkçası. Amaaa, bana göndermediler :( Neden yaaa. Post it denen yapışkanlı kağıt zımbırtısından göndermişler. Ama ben bez çanta istiyorrrdum yaa. Neler aldım;

Hıfzı Topuz - Başın Öne Eğilmesin

Sebahattin Ali - İçimizdeki Şeytan

Gündüz Vassaf - İstanbul'da Kedi



Elimdeki kitap bitince İstanbul'da Kedi'yle başlayacağım okumaya.  Gündüz Vassaf'ın "Cehenneme Övgü" kitabını okumuştum seneler önce, çok beğenmiştim. Bu kitabını da beğeneceğimi düşünüyorum, kedili kitap üstelik, sevilmez mi :)

Aralık ayında 1 haftalığına Antalya'ya gideceğim büyük ihtimal, kurum gönderiyor eğitime. Göndere göndere Aralık ayında gönderiyorlar Antalya'ya. İş mi yani sizin yaptığınız şimdi. 

6 yorum :

  1. Antalya aralıkta bile güzeldir. iyi okumlar.

    YanıtlaSil
  2. Sahil kentleri kışın daha güzel olur bence. Biz donarken, bir ceketle deniz önünde pozlar verirsin.

    Bende de bez çanta hastalığı var ama kullanmıyorum. Biriktir biriktir nereye kadar?!?!?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biriktirme kullan :) Markete giderken yanına al, poşet tüketimi de azalır, negzel olur :)

      Sil
  3. Havalar iyi böyle, ben çok memnunum.:).Bu promosyon adaletsizliği çok fena bir şey. İnsanın aklı kalıyor..Gündüz Vassaf'ın kitabını ben de yakın zamanda okumak istiyorum. Okuduktan sonra izlenimlerini paylaşmanı isterim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, geçenlerde de İdefix siparişimle Sabit Fikir dergisi göndermediler, üzüldüm :( Halbuki promosyon, adamlar göndermek zorunda değil ama insanı önce alıştırıyorlar, sonra her siparişle bekler hale geliyorsun.
      Okur okumaz paylaşıcam İstanbul'da Kedi'yi. Sevgiler Shingetsu.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...