18 Kasım 2014 Salı

Mutluyum be...


Yarın Antalya'ya gidiyorum. Daha önce yazmıştım Aralık ayında bir haftalığına eğitime gideceğimi. Yarın gideceğim ekstra olarak çıktı. Eşime 2 günlük bir seminer çıktı. Ben de fırsattan istifade edeyim dedim. Hem onlara ayarlanan otelle bizimki arasında dağlar kadar fark var. Benim neyim eksik, tabi ki takıldım peşine. Bu ay baya bi açılmış olacağız ama ne yapayım yaaa, ölecez gidecez anasını satayım. 2 güncük tatili çok mu göreyim kendime. 

Yarın sabahtan çıkıp Cuma akşam döneceğiz. Perşembe ve Cuma eşim seminerde olacak, sabahları onu zihin açıklığı dileyerek uğurladıktan sonra ben de otelde fink atacağım. Bol fotoğraf çeker, yürüyüş yaparım, kitap okur, havuza girerim. Açık büfeyi sömürür, iki günde kaç kilo alınabileceğini sınar gelirim :)

Üzüm yine ablama emanet edilecek tabi. Bir yere gittim mi aklım hep bu delide kalıyor benim. Çok da özlüyorum eşek sıpasını. Kokusunu özlüyorum en çok. Dün gece yatağa girdikten sonra, Üzüm gelip tepeme yatıp mırlamaya başladı her zamanki gibi. O an yatağımıza dışarıdan baktım, o kadar huzurlu bir tablo gördüm, o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Eşim yanımda, kedim sırtımda mırlıyor, sağlığımız, keyfimiz yerinde. İnsan başka ne ister ki. Bu aralar her şey yolunda, keyfim yerinde.

Bu fotoğrafı ve haberi sabah gördüm, içim ezildi. Daha önce de kitap yorumlarımda yazmıştım, Harry Harlow adında bir psikoloğun yavru maymunlarda anneye bağlılık deneylerinde neler yaptığını. O aklıma geldi hemen. Zavallı yavrucak, nasıl da masum ve savunmasız.


Bol fotoğraflı ve keyifli yazılarla dönmeyi planlıyorum, aksilik olmazsa. 


8 yorum :

  1. Mutlu olmana çok sevindim. Sen hep mutlu ol. Oooh iki günün de tadını çıkar, varsın bu ay kemerler daha çok sıkılsın, huzur kaçmasın yeter ki :)
    Güzel yazılar ve fotolar bekliyoruz. ..
    İyi yolculuklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Burcum Burcum. Sen de mutlu ol :)

      Sil
  2. İşte mutluluk aslında bir an uzağa çıkıp da olduğun yere bakınca farkediliyor. Söylediğin farkındalığı ben de yaşıyorum bazen.. Durup bakıyorum, şükür diyorum ve o zaman daha güzel kıymetini biliyorum sahip olduklarımın... Tadını çıkartmalıyız hayatın. İşte sen de şahane yapmışsın, paradır bu geri gelir ama keyifli zamanlar gelmez ;) Bol bol dinlenmeler ve keyifler dilerim... Açık büfe demişken, sabah kuru tostumu yerken hatırlayacağım bunu :))

    YanıtlaSil
  3. Icim acildi :) Mutlulugun katlanarak artsin, hep daim olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ceren, hepimizin mutluluğu daim olsun.

      Sil
  4. Antalya postu bekliyorum bol fotografli.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...